Laminaat                    ga naar de schoonmaakproducten...

Maasdaalparket heeft zich gespecialiseerd in verkoop van laminaatvloeren, met de service die u gewend bent van de parketwinkel, maar met de laminaat prijzen van een bouwmarkt. De expertise in het leggen van laminaat, het gedegen advies en gebruikt te maken van een uitgebreid assortiment aan ondervloeren, plinten en duidelijke informatie geeft ons het kenmerk.

Juist de originele plakplinten, muurplinten en parketplinten geven het laminaat net dat beetje éxtra uitstraling! Er is ook gedacht om uw vloer een nostalgisch uiterlijk te geven door gebruik te maken van massieve MDF plinten in diverse uitvoeringen, hoogtes en merken. De MDF plinten kunt u schilderen in iedere kleur en passen altijd bij het laminaat. 

Het belangrijkste van een laminaatvloer zit aan de onderzijde van het laminaat! De ondervloer die u onder de vloer plaats is van groot belang, want wat is de garantie van 25 jaar waard op een gratis ondervloer die overal worden aangeboden.
De ondervloer moet uw laminaat beschermen tegen vocht uit de grond, oneffenheden in de ondergrond (vaak beton), een comfortabel geluid produceren en dat minimaal 25 jaar lang. Wij adviseren u graag de juiste ondervloer, zodat u ook ná aankoop van uw laminaatvloer er plezier van kan houden

 Ga voor meer informatie naar http://www.quick-step.com/

 >